Recepten

Array ( [relation] => AND [0] => Array ( [0] => Array ( [taxonomy] => recept-category [field] => term_id [terms] => Array ( [0] => ) ) ) )

Pokébowl met broccolirijst

Bereiden:Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan. Voeg de broccolirijst toe en bak in 2-3 min gaar.Breng op smaak met de sojasaus en zout en peper. Snijd de avocado en gerookte zalm in blokjes. De komkommer kun je in stukjes snijden of je kunt er slierten van maken met behulp van een spiraalsnijder. Snijd de […]

Lees verder

Gepofte pompoenpuree

Voorbereiden: verwarm de oven voor op 200 °C. Verpak de pompoenen in aluminiumfolie en laat de pompoenen inongeveer 1 uur zacht worden*. Laat de pompoenen afkoelen. Bereiden: snijd voorzichtig het kapje met steeltje van de pompoen. Schep met een lepel het bovenste vruchtvleeseraf. Schep voorzichtig de pompoenpitjes met de draadjes eruit en gooi deze weg. […]

Lees verder

Broccolifrittata

Breng een ruime pan met water en zout aan de kook. Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de broccoli in 2 gedeelten 1-2 minuten, neem met een schuimspaan uit de pan en leg onmiddellijk in een bak met ijskoud water om het kookproces te stoppen. Laat de broccoli daarna uitlekken en dep droog. […]

Lees verder

Lintpasta met kropsla

Was de kropsla zorgvuldig, laat de bladeren in een vergiet uitlekken en droog daarna voorzichtig elk blaadje met een theedoek. Rol een derde van de slablaadjes op en scheur in reepjes. Snijd de bleekselderij in piepkleine blokjes. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar. Neem de camembert uit de verpakking, leg in […]

Lees verder

In zoutkorst gegaarde bietjes

Voorbereiden: Verwarm de oven voor op 200 °C. Borstel de bietjes schoon maar zorg ervoor dat ze niet vochtig worden.Doe de bietjes in een goed passende schaal en schep het zout erover, zorg dat de bietjes volledig bedekt zijn.Pof de bietjes in het zout in 1 uur gaar en laat in het zout afkoelen. Meng […]

Lees verder

Champignontaartje met vegan cheddar

Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed elke soepkom met een stuk bakpapier en leg er een plakje bladerdeeg in (zodat het deeg de vorm van een kom krijgt). Prik er enkele keren in met een vork en laat het deeg 10-12 minuten in de oven garen. Wrijf de champignons schoon en snijd in […]

Lees verder

Kabeljauwloins

VoorbereidenKook de aardappels met de sa raandraadjes 15 minuten in weinig water met zout naar smaak. Laat de aardappels afkoelen. Meng de aardappels met het griesmeel of de couscous, zorg dat ze rondom bedekt zijn. Breng een pan met ruim water en zout naar smaak aan de kook. Snijd van de sperziebonen alleen het harde […]

Lees verder

In sinaasappel gemarineerde rode kool

Voorbereiden (30 min) Halveer de rode kool, snijd de harde stronk en nerf eruit en schaaf met een dunschiller, kaasschaaf of mandoline de kool in flinterdun reepjes. Doe de gesneden kool in een kom, bestrooi met zout en kneed de kool enkele minuten met de hand zodat alle kooldraadjes enigszins gekneusd worden*. Pers de sinaasappels […]

Lees verder

Eton mess

Zet de oven aan op 99 graden en vul de beslagkom met de eiwitten. Klop deze op en voeg de suiker langzaam toe totdat het eiwit stijf geslagen is (er ontstaan pieken die blijven staan). Spuit hier druppels van op een vel bakpapier en stop deze in de oven tot ze hard zijn. Doe de […]

Lees verder

Biefstuk van hert

*Bereid voor het beste resultaat de gratin een dag van tevoren. Verwarm de oven voor op 160 graden. Klop de eieren samen met de kookroom los en voeg hier vervolgens peper en zout naar smaak aan toe. Hak het teentje knoflook fijn en doe dit bij het eimengsel. Schil de aardappels, halveer ze en snijd […]

Lees verder

Gebakken Tarbot

Snijd met een groot mes de buitenkant van de knolselderij. Snijd de rest van de knolselderij in blokjes (3 x 3 cm is prima). Doe de blokjes in een pan en leg daar een bord op zodat de blokjes niet gaan drijven. Voeg daarna de melk toe. Als de knolselderij gaar is giet je deze […]

Lees verder

Hartig worteltaartje met saffraan en amandel

Wrijf de plakken aubergine in met zout, leg in een vergiet met een schone doek erover met daarop een zwaar gewicht. Laat op deze manier de groente goed uitlekken. Verwarm de oven voor op 180 °C. Kneed elk plakje deeg tot een bolletje en rol het met een deegroller uit tot een rondje. Knip het […]

Lees verder

Notice: Undefined offset: 1 in /home/firemedia/public_html/landmarkt_staging/wp-content/themes/landmarkt/blocks/block-recepten/block.php on line 153
1 2 3 5